Kommunalvalg 2021

Jeg stiller op for at gøre en forskel for borgerne i kommunen. Kommunen er en del af hverdagen for mange menneskers liv med daginstitutioner, fritidstilbud, skoler, infrastruktur, forsyning, biblioteker og ældrepleje. Derfor gør det en forskel hver dag, hvem der driver en kommune. Det vil jeg gerne sætte et fornuftigt og balanceret præg på.

Min vision for kommunen er, at den skal være et godt sted at bo. Et sted, hvor hverdagen fungerer, og hvor der tages hånd om de problemer, der opstår. Vi skal være en endnu grønnere kommune, der tager klimaudfordringen seriøst og bidrager, hvor vi kan.

Vores ældre har tjent samfundet godt igennem et langt liv, derfor fortjener de den omsorg, vi kan give. Der er brug for en værdig pleje med størst mulig valgfrihed til at leve det liv, man som ældre ønsker.

Kommunen spiller en stor rolle i den grønne omstilling som planlægger inden for spildevand, varme, drikkevand, åer, transport, kollektiv trafik, landbrug og skov. Den rolle skal vi tage alvorligt og bruge den aktivt – hver gang. Jeg mener det arbejde bør gøres langt mere synligt og aktivt. Borgerne skal let kunne se, om kommunen faktisk vælger de grønne løsninger.

Kommunens skal have stærke og relevante sundhedstilbud. Hvad enten man har brug for genoptræning, rygestop eller blot ønsker at dyrke idræt bør der være fokus på at det sunde valg skal være let og opnåeligt.